Blog

Esküvői blog menyasszonyoknak, sokféle információval, minden ami esküvővel kapcsolatos: esküvői helyszínek, menyasszonyi frizura, menyasszonyi smink, menyasszonyi ruha, esküvőszervező, ceremóniamester, vőfély, esküvői fotózás, esküvői videó, szertartásvezető.


JÁTÉK a Monart Desing Facebook oldalán!Részletekért kattints a Monart Design Facebook oldalára!

Játékfelhívás ITT!


Illik, nem illik 1. rész
A hétvégén két párral is találkoztam, akik idén házasságot kötnek, és velük beszélgetve felmerültek a népszokások, babonát. Én sem ismerem mindegyiket, de most kapva az alkalmon utána jártam párnak, hogy „tiszta vizet öntsek a pohárba”.
Ma már az esküvő nem arról szól, mint hajdanán, ma már a menyasszonyok saját maguk választanak párt egy életre, így az sem mindegy, hogy ezt a Nagy Napot, hogyan élik át. Nincsenek már szabályok, nincsen „mit illik, mit nem”, csak az van, ami a párnak fontos, ami maradandó, amiben ők maguk komfortosan együtt tudnak működni.  Lássuk mindjárt az elején az öltözékeket!
(kép forrása: Pinterest) 

Bemuatkozik a Szigeti Esküvő - Álomesküvő a Szentendrei Szigeten 


A Szigeti Esküvő csapatával több ízben is találkoztunk már, de ahol utunk először keresztezte egymást az a 2017-es Budapesti Esküvő Kiállítás volt. Ami miatt mi nagyon kedveljük Őket, az a természetközeliségük, ugyanis elsősorban ilyen jellegű esküvőket szerveznek szerte az országban, de bármilyen egyedi ötlettel felkereshetitek a csapatot, nem fognak megrémülni semmilyen extra kihívástól.

Húsvéti asztaldísz lépésről-lépésre
Most már nem csak mondom, hogy vége a télnek, érzem is. Érzem az illatát a szélben, érzem a napfény bizsergetését a bőrömön, hallom a madarak szüntelen csivitelésében. Remek az alkalom, a téli díszek elpakolásához, és az új tavasziak készítéséhez, vagy akár a hozzám hasonlóak, -  aki számára fontos az újrahasznosítás, - a téliből kisebb átalakítással varázsolhatunk akár tavaszit, húsvétit is. Megmutatom hogyan!

Médiamegjelenés: BIG DAY Esküvő Magazin 2017/1
Megjelent a Big Day Esküvő Magazin legújabb, 2017.1. száma. Friss,ropogós! Ha esküvőre készültök, mindenképp szaladjatok az újságárushoz megvenni! Hogy miért érdemes belelapozni? Mert ahogyan eddig, negyedévről-negyedévre, úgy most is rengeteg hasznos tanáccsal, ötlettel, információval látja el a házasságkötésre készülő párokat. És, mert olyan kezdő, mégis színvonalas esküvői szolgáltatókat karol fel a Magazin, mint amilyenek mi is vagyunk, így biztosítva számunkra lehetőséget, hogy minél többetekhez eljuthassunk, esélyt adva ezzel Nektek is, hogy a hazai kézműves alkotók munkáját jobban megismerhessétek.


Bemutatkozik az Alida Wedding Esküvő- és Rendezvényszervezés
Alidával az 5. Budakalászi Esküvő Kiállításon találkoztam. Lenyűgözött határozottsága, közvetlensége, kedvessége, és nem utolsó sorban profizmusa, amit az esküvők, rendezvények világában kamatoztat. Ismeritek az érzést, amikor már a beszélgetés elején azt érzitek, "olyan, minta mindig is ismertem volna"? Én így vagyok Alidával, csak azt sajnálom, hogy nem találkoztunk 10 évvel korábban. Úgy gondolom, akkor lehetek benne biztos, hogy megtaláltam a számomra legmegfelelőbb esküvőszervezőt, hogy már a beszélgetés elején érzem, teljesen egymásra hangolódtunk.
Ismerjétek meg egy kicsit Ti is!

Hogyan lehet Monart Design örökcsokrom, kiegészítőm, dekorációm?Sokan kérdeztétek, így hát "csokorba szedtem". 

Facebook oldalamra és a webshopba feltöltött csokrok, szettek, kiegészítők természetesen megvásárolható bemutató darabok, hogy lássátok a munkám minőségét, hangulatát, a felhasznált alapanyagokat. Ha valaki valamelyik bemutató munkámba beleszeret, nincs akadálya, hogy az övé legyen. E-mailben vagy üzenetben ír nekem, és a vásárlás feltételeit egyeztetjük. Ha egyedi csokrot szeretnél, akkor kérlek olvasd végig ezt a bejegyzést!

Rusztikus pajta hangulatA rusztikus pajta hangulat nem csak télen lehet igézően szép esküvő helyszín hanem tavasszal, nyáron de akár ősszel is.

Az tény viszont, hogy az a pár akik egy ilyen helyszínt bevállalnak, nem mindennapi élményben lesz részük. Nekik sem és a násznépnek sem! ;)

Ebben a blogbejegyzésben a bevállalós pároknak szeretnék néhány ötletet, inspiráló fotót mutatni a témában.

VirágokVIRÁGOK

 

Úgy tartja a mondás: „Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet.” Én pedig úgy gondolom, hogy aki a művirágot kedveli, óvja környezetét, antiallergén dologban gyönyörködhet és a szezonális kínálat korlátaitól is mentesíti magát. Sőt olyan virágokat is használhatunk csokorkészítéshez, melyek élő változata erre nem alkalmas.

Csokorba gyűjtöttem Neked színek szerint a felhasználható virágok fajtáit:

Tételek: 1 - 9 / 9 (1 oldal)