Hogyan lehet Monart Design örökcsokrom, kiegészítőm, dekorációm?

Ahogy Neked kényelmesebb e-mailben a monartdesign kukac monartdesign pont hu e-mail címre, vagy facebook üzenetben írsz nekem https://www.facebook.com/MonartDesign.hu.
Leírod, hogy mikor lesz az esküvőd, a csokrodat mikor szeretnéd kézhez kapni.
Ha van konkrét elképzelésed, hogy milyen csokrot szeretnél, küldesz nekem róla egy-két fotót, és kapsz tőlem egy árajánlatot. Ha ezt az ajánlatot elfogadod, akkor én beszerzem hozzá a legideálisabb anyagokat, és egy személyes találkozó alkalmával bemutatom Neked az elképzelésemet, egyeztetünk, konkretizálunk. Ezt az egyeztetést az ár tartalmazza. Erre a találkozóra magaddal hozhatsz bármilyen színmintát, fotót a ruhádról, cipődről, hajdíszedről, akár a vőlegényed nyakkendőjét, ingét, vagy az étterem dekorációjából egy szalvétát, vagy bármit, amihez szeretnéd, hogy színben passzoljon a csokrod. Ezt követően én elkészítem az örökcsokrod, ha kértél, akkor a kiegészítőket, egyéb dekorációkat is. A kész munkákról részletgazdag fotókat küldök Neked, és egyeztetünk az átvételről.
 
Ha nincs konkrét elképzelésed, akkor együtt ötletelünk. Elárulod az esküvő helyszínét, az étterem hangulatát, díszítésének elképzelését, kedvenc színedet, virágodat. Küldhetsz fotókat ruháról, helyszínről, és én megpróbálok ötleteket adni Neked. Bemutató csokraimról, munkáimról elmondhatod melyik tetszik, melyik kevésbé, melyik egyáltalán nem, és e mentén is elindulhatunk. Vagy ha van kedved, személyesen találkozhatunk, és mutatok Neked virágokat, kész csokrokat, kiegészítőket, anyagokat, gyöngyöket, strasszokat, szalagokat. A megbeszéltek alapján kapsz egy személyre szóló ajánlatot. Ha ezt az ajánlatot elfogadod elkészítem az örökcsokrod, ha kértél, akkor a kiegészítőket, egyéb dekorációkat is. A kész munkákról részletgazdag fotókat küldök Neked, és egyeztetünk az átvételről.
 
Az átvétel történhet személyesen, vagy futárral. A személyes átvétel Budapest területén ingyenes, a futárral történő szállítás díja egységes Európa egész területén 1.500 Ft. A fizetés személyes átvétel esetén egyértelmű, futárral történő szállítás esetén a szállítást megelőzően átutalással rendezhető. Ha megkaptad a tőlem vásárolt örökcsokrod, és a Nagy Nap minden mozzanata fixálva van már a szolgáltatókkal, akkor már nincs is más dolgod, mint kényelmesen hátradőlni és várni életed egyik legboldogabb napját. Én ígérem, hogy nagyon fogok Nektek drukkolni, hogy minden a legnagyobb rendben, az elképzeléseitek szerint történjen, és hogy fesztelenül élvezhessétek ezt a kettőtökről szóló napot!


Szeretettel:

képek forrása: PinterestWrite a comment

Please login or register to comment