Monartdesign.hu Adatvédelmi szabályzat

Adatvédelmi irányelvek
 
Az adatvédelmi irányelvek megalkotásakor a célunk az volt, hogy egyszerű, érthető szabályzatot készítsünk. A honlapon történt látogatásod során a Monart Design a személyes adataidat a hatályos rendeletek szerint kezeli.
 
Személyes adataid kezelése


A honlapon a vásárlásod során megadott adataidat (név,cím,telefonszám, e-mailcím) a szállításért felelős partnerünkön a DPD Hungária Kft.-n kívül másnak nem adjuk ki, és szigorúan bizalmasan kezeljük. 
Paypal-on történő bankkártyás fizetés esetén a bankkártyás tranzakció során megadott adataidat a Paypal kezeli.


Minden alkalommal, amikor felkeresed a www.monartdesign.hu weboldalt, a számítógéped, telefonod, tableted nagy mennyiségű információt küld a Tarhely.com tárhelyszolgáltatónk szerverének, amely a látogatásodról származó információkat naplófájlokban őrzi meg.  

Ezen naplófájlok segítségével információt kapunk, melyek a leglátogatottabb oldalaink, milyen külső weboldalakról érkeztél el hozzánk, milyen böngészőket használsz.


Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki, kizárólag statisztikák készítésére használjuk, amelyek segítségével a honlapunkat folyamatosan fejlesztjük.


Megrendelés esetén e-mailben fogunk keresni a megrendelés visszaigazolásáról.
A honlapon keresztül egyéb megkeresést nem végzünk, amennyiben szeretnél velünk kapcsolatban maradni, javasoljuk a facebook, twitter, instagram illetve pinterest elérhetőségeinket, ahol rendszeresen tájékoztatunk új termékeinkről, akcióinkról, kiállításokon való részvételünkről.
 
Nyilatkozat
www.monartdesign.hu weboldal böngészésével a fenti irányelveket elfogadottnak tekinted.